Sagt om Nini’s Blog

Eileen Ejdesgaard: ”Jeg læser din blog fordi jeg kan godt lide den måde du skriver på :) det giver mig noget godt og positivt til min dagligdag ♥ knus herfra :)”


Thorlak Skifte Nielsen:”Jeg har læst din blog, da jeg synes mange af de emner du har skrevet om rammer rigtigt godt i ens ellers måske travle hverdag og tit har givet en “øjenåbner” på den ene eller anden måde, og som jeg tror mange kan nikke genkende til, ser frem til at læse dem igen.”


Camilla Holm Chemnitz: ”Jeg læser din blog fordi jeg som regel ikke selv har tid eller evnerne til at finde nyheder og debatter. Du formår at komme med rigtig mange positive indlæg som giver smil i hele hovedet og som “smitter” med positiv følelse. Debatter er jeg med på, da du er god til at fremme de emner jeg føler godt kan bruge en stemme på enten som ris eller ros.”


Jens Mathiassen:Jeg læser din blog fordi det handler om mennesker og fordi jeg super-nemt kan relatere til dine ord. Det er spændende og sjovt at læse om andre mennesker som tumler med medmenneskelige problem-stillinger, det gør jeg jo også selv. Jeg glædet mig til at læse mere.”

 

Hanne Kirkegaard: ”Jeg læser din blog fordi du tager emner op, som kan være svære at sætte ord på. Du sætter ord på én side, men har samtidigt respekt og forståelse for den anden eller flere sider. Du sætter gang i nogle tanker på en positiv måde. Det er inspirerende :) ” 


Rikke Bihl Remmer: ”Jeg læser din blog fordi jeg synes du tager emner op som vi alle kan relatere til.. Dette gør du med en forståelse for alle parter på trods af dine egne holdninger til emnet. Dette gør at ingen føler sig trådt på og tør at komme med deres egne meninger og derved får man nogle gode gode diskutioner.

Samtidig er der masser af humor og kærlighed i dine blogs og alt fra hverdags ting til alvorlige emner tages op.. Keep up the good work, Nini.. Jeg glæder mig personligt til mange flere spændende, sjove og tankevækkende indlæg.

En kommentar to “Sagt om Nini’s Blog”

  1. Nini Biilmann februar 27, 2012 at 15:32 #

    Som nye læsere kan se, bærer kommentarerne præg af min 5 år gamle blog. Det tog mig en krig at arkivere alle de mange indlæg, men jeg håber at der findes en smart måde at linke til mine arkiver.

    Såfremt at nogle wordpress pro’s har et fif – tager jeg gerne imod forslag :0)

    Af hjertet en milliard gange tak til ovenstående fantastiske læsere som har skrevet nogle vildt rørende testemonials – bliver sindssygt rørt og de går alle lige i ‘i love you’ <3 TAK!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Slut dig til de 209, der følger denne blog

%d bloggers like this: